Language Switcher

  Veiligheid volgens de NEN 3140

  NEN 3140 is een zelfstandige norm die voor Nederland alle relevante eisen voor laagspanningsinstallaties bevat. NEN 3140 is van toepassing op de bedrijfsvoering van elektrische installaties en apparatuur tot een nominale spanning van 1000 Volt wisselspanning en 1500 Volt gelijkspanning

  De Nederlandse wet stelt dat elektrische installaties en apparaten veilig moeten zijn en dat werkzaamheden met of aan deze installaties veilig moeten worden uitgevoerd. NEN 3140 voorziet in de nodige bepalingen die u kunt gebruiken om hieraan te voldoen. Het volgen van NEN 3140 is de best mogelijke manier om aan de relevante wet- en regelgeving te voldoen.

  Periodieke controle

  Wilt u zeker weten dat uw machines aan de verplichte veiligheid blijven voldoen? Laat ons een periodieke keuring uitvoeren. Ook wanneer een wijziging wordt aangebracht op een machine kan deze zijn NEN 3140-markering verliezen. Een periodieke controle zal gebruikelijk 1 x per jaar plaats moeten vinden.

  Ons adres

  We zijn altijd bereikbaar voor u!
   
  Packgroup B.V.
  Ondernemingsweg 13
  2404 HM Alphen aan den Rijn
  Nederland
  telefoon: +31 (0)172 474 698
  e-mail: info@packgroup.nl

  Vacatures

  Ben jij onze nieuwe monteur technische dienst?

  Solliciteer dan door je CV en motivering te sturen naar: info@packgroup.nl
  klik hier voor meer informatie

   

   

  Nieuws

  COVID-19

  Als servicebedrijf is Packgroup BV verantwoordelijk voor de continuïteit van honderden machines bij bedrijven in Europa. Zeker in deze bijzondere omstandigheden moet iedereen kunnen rekenen op een betrouwbaar machinepark. Om dat zo te houden blijft Packgroup BV de komende tijd werkzaamheden uitvoeren. Uiteraard doen wij dit met de meeste zorg voor uw en onze veiligheid. Hierbij wordt een beroep gedaan op iedereen om voldoende afstand te houden tot de mensen die deze werkzaamheden uitvoeren.