Onderhoud en reparatie van bestaande machines

Alle machines, ongeacht merk of type zijn onderhevig aan slijtage. Om uw productie te garanderen is het daarom noodzakelijk regelmatig onderhoud te laten uitvoeren.

Verschillende merken

Onderhoud voeren wij uit op alle machines, ongeacht het merk en leverancier. Met een aantal leveranciers van verpakkings- en productielijnen hebben wij afspraken gemaakt betreffende onderhoud. Mede hierdoor kunnen wij ook specifieke machineonderdelen leveren en storingen snel oplossen.
Ook als er geen ondersteuning door de leverancier voor uw machine beschikbaar is kunnen wij onderhoud en reparaties uitvoeren. Door onze ervaring en een goed uitgeruste werkplaats kunnen wij alle onderdelen produceren.

De volgende merken worden door ons met fabrieksondersteuning onderhouden en gerepareerd:

Sfere
Cermex / Sidel
Selvex
IFP
TecnoPack
Ouest
Shanklin
Novopac
NouveauPack
Streamfeeder
Belca
Haussmann
Sotemapack
Italwrap
BCK
FAI

Heeft u een ander merk machine? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Machine monitoring

Uw machines zijn belangrijke schakels in uw productieproces. Stilstand is dan ook niet wenselijk. Soms kunnen uw machines toch te maken krijgen met een storing. Vaak kan dit simpel worden opgelost. Maar soms is er een complexere oorzaak. Dankzij machine monitoring kunnen wij op afstand met uw machine communiceren. Hierdoor kunnen wij u bijstaan tijdens technische problemen.

Online service en bestellingen

Online E-Ticket systeem

Voor geregistreerde gebruikers / klanten is het mogelijk inzage te hebben in de service vragen en bestellingen.
Middels een z.g.n. ticket systeem is een overzicht op te vragen van de status van deze lopende aanvragen.
Als geregistreerd gebruiker kunt u in dit ticket systeem ook direct aanvragen ingeven. Mocht u toch liever bellen, Whats-appen of e-mailen dan is dat natuurlijk ook altijd mogelijk.

Online E-Documenten systeem

Net als bij het ticket systeem is het voor geregistreerde gebruikers / klanten mogelijk om de handleidingen, schema's, tekeningen etc. op te vragen via ons online service systeem.
Met behulp van de QR code op uw machine is het mogelijk direct de bijbehorende documenten op te vragen.
Hiermee voldoet u ook gelijk aan de wettelijke verplichting om handleidingen beschikbaar te hebben voor bedieningsmensen.

Vraag uw registratie aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ons adres

We zijn altijd bereikbaar voor u!
 
Packgroup B.V.
Ondernemingsweg 13
2404 HM Alphen aan den Rijn
Nederland
telefoon: +31 (0)172 474 698
e-mail: info@packgroup.nl

Vacatures

Ben jij onze nieuwe monteur technische dienst?

Solliciteer dan door je CV en motivering te sturen naar: info@packgroup.nl
klik hier voor meer informatie

 

 

Nieuws

COVID-19

Als servicebedrijf is Packgroup BV verantwoordelijk voor de continuïteit van honderden machines bij bedrijven in Europa. Zeker in deze bijzondere omstandigheden moet iedereen kunnen rekenen op een betrouwbaar machinepark. Om dat zo te houden blijft Packgroup BV de komende tijd werkzaamheden uitvoeren. Uiteraard doen wij dit met de meeste zorg voor uw en onze veiligheid. Hierbij wordt een beroep gedaan op iedereen om voldoende afstand te houden tot de mensen die deze werkzaamheden uitvoeren.