Language Switcher

  Producthandling- en verpakkingsmachines

  Ook voor de aanschaf van machines kunt u bij ons terecht. Als systeem integrator kennen wij de markt als geen ander en kunnen wij u de beste oplossing aanbieden.

   

  Verschillende merken

  Door samenwerking met partners uit binnen- en buitenland zoals Cermex-Gebo, Selvex, Aucouturier, Ixapack, IFP, TecnoPack, Streamfeeder en Sfere, kunnen wij u een breed scala aan machines aanbieden. Samen met u, gebaseerd op úw product-expertise en mede bepaald door de gewenste ROI, zoeken we naar de beste invulling.

  Heeft u al een keuze gemaakt, maar wilt u deze beslissing vóór aanschaf door ons laten toetsen, dan denken wij graag met u mee.

  Ons adres

  We zijn altijd bereikbaar voor u!
   
  Packgroup B.V.
  Ondernemingsweg 13
  2404 HM Alphen aan den Rijn
  Nederland
  telefoon: +31 (0)172 474 698
  e-mail: info@packgroup.nl

  Vacatures

  Ben jij onze nieuwe monteur technische dienst?

  Solliciteer dan door je CV en motivering te sturen naar: info@packgroup.nl
  klik hier voor meer informatie

   

   

  Nieuws

  COVID-19

  Als servicebedrijf is Packgroup BV verantwoordelijk voor de continuïteit van honderden machines bij bedrijven in Europa. Zeker in deze bijzondere omstandigheden moet iedereen kunnen rekenen op een betrouwbaar machinepark. Om dat zo te houden blijft Packgroup BV de komende tijd werkzaamheden uitvoeren. Uiteraard doen wij dit met de meeste zorg voor uw en onze veiligheid. Hierbij wordt een beroep gedaan op iedereen om voldoende afstand te houden tot de mensen die deze werkzaamheden uitvoeren.