Language Switcher

  Bouwen vanuit ervaring

  Om uw productie te verbeteren kunnen wij de besturingen van uw machines aan elkaar koppelen. Het is ook mogelijk dat er een machine of onderdeel moet worden toegevoegd om het proces te optimaliseren. Eén van onze specialisaties is het ontwikkelen en bouwen van zulke machines en machine-onderdelen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de food- en non-food industrie hebben wij veel kennis opgedaan op het gebied van machinebouw. Wij zijn sterk bedreven in meet- en regeltechniek en het bewerken van kunststoffen, metalen, non-ferro metalen en roestvast staal. Deze combinatie stelt ons in staat om uw machines te bouwen.

  Ontwikkelen en toepassen

  We hebben veel machines en automatiseringsprocessen gebouwd en er mee gewerkt. Bijna 30 jaar ervaring heeft ons veel geleerd over wat werkbaar is en wat niet. Hierdoor zijn we in staat om verder te kijken dan de huidige situatie. We creëren een passende oplossing die uw automatiseringsproces nieuwe mogelijkheden geeft.

  Samenwerking

  Wij ontwikkelen machines in nauwe samenwerking met onze afnemers. Dit vinden wij belangrijk omdat het voor het bedrijf en zijn werknemers passend en werkbaar moet worden.
  Wij zijn in staat om, indien nodig, machines seriematig te vervaardigen. Ons blijvend succes is hierbij te danken aan leverbetrouwbaarheid en een continue kwaliteit.

  Ons adres

  We zijn altijd bereikbaar voor u!
   
  Packgroup B.V.
  Ondernemingsweg 13
  2404 HM Alphen aan den Rijn
  Nederland
  telefoon: +31 (0)172 474 698
  e-mail: info@packgroup.nl

  Vacatures

  Ben jij onze nieuwe monteur technische dienst?

  Solliciteer dan door je CV en motivering te sturen naar: info@packgroup.nl
  klik hier voor meer informatie

   

   

  Nieuws

  COVID-19

  Als servicebedrijf is Packgroup BV verantwoordelijk voor de continuïteit van honderden machines bij bedrijven in Europa. Zeker in deze bijzondere omstandigheden moet iedereen kunnen rekenen op een betrouwbaar machinepark. Om dat zo te houden blijft Packgroup BV de komende tijd werkzaamheden uitvoeren. Uiteraard doen wij dit met de meeste zorg voor uw en onze veiligheid. Hierbij wordt een beroep gedaan op iedereen om voldoende afstand te houden tot de mensen die deze werkzaamheden uitvoeren.