Door het optimaliseren van uw productie verbetert uw rendement

Dit bereiken wij door uw machines met elkaar te laten communiceren. Gemiddeld is gebleken dat deze optimalisering tot wel 30% rendementsverbetering kan leiden. Uw productie verloopt hierdoor vloeiend en zonder oponthoud.

Machines hebben allemaal een eigen functie. Door deze machines te koppelen ontstaat er een proces. Vaak is er een operator nodig om dit proces te bewaken. Wij koppelen de besturingen van de machines aan elkaar. Hierdoor verloopt dit proces automatisch. De machines passen zich aan elkaar aan waardoor de productie optimaal verloopt.

Verschillende merken

Ook machines van verschillende merken kunnen wij met elkaar laten communiceren. Onafhankelijk van merk, type of bouwjaar is deze koppeling mogelijk. Hierbij verandert er niets aan de garantie of werkbaarheid van de machines. Tevens wordt er bij wijzigingen altijd rekening gehouden met de veiligheid. Elke machine behoudt zijn CE-markering. Indien nodig zal een overkoepelende CE-markering direct worden aangebracht.

Machine monitoring

Uw machines zijn belangrijke schakels in uw productieproces. Stilstand is dan ook niet wenselijk. Soms kunnen uw machines toch te maken krijgen met een storing. Vaak kan dit simpel worden opgelost. Maar soms is er een complexere oorzaak. Dankzij machine monitoring kunnen wij op afstand met uw machine communiceren. Hierdoor kunnen wij u bijstaan tijdens technische problemen.

Ons adres

We zijn altijd bereikbaar voor u!
 
Packgroup B.V.
Ondernemingsweg 13
2404 HM Alphen aan den Rijn
Nederland
telefoon: +31 (0)172 474 698
e-mail: info@packgroup.nl

Vacatures

Ben jij onze nieuwe monteur technische dienst?

Solliciteer dan door je CV en motivering te sturen naar: info@packgroup.nl
klik hier voor meer informatie

 

 

Nieuws

COVID-19

Als servicebedrijf is Packgroup BV verantwoordelijk voor de continuïteit van honderden machines bij bedrijven in Europa. Zeker in deze bijzondere omstandigheden moet iedereen kunnen rekenen op een betrouwbaar machinepark. Om dat zo te houden blijft Packgroup BV de komende tijd werkzaamheden uitvoeren. Uiteraard doen wij dit met de meeste zorg voor uw en onze veiligheid. Hierbij wordt een beroep gedaan op iedereen om voldoende afstand te houden tot de mensen die deze werkzaamheden uitvoeren.